Eleganza slăbire - comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial
Sănătate

Eleganza slăbire – comentarii negative, opinii, preț, site-ul oficial

Pentru diverse produse dietetice care doresc să slăbească, acestea nu apelează adesea la un antrenor de fitness sau o banda de alergare, ci la computerul și rețeaua de acasă. Din păcate, trebuie să recunoaștem că aceste două ne abuzează clar de încrederea noastră și încearcă să profite. Și oricât de trist a fost să retrăgem promisiunile de publicitate despre excesul de grăsime fără o procedură standard.

Eleganza se vinde sub formă de pulbere solubilă. Potrivit producătorilor, după primul aport, grăsimea va începe să ardă și să se retragă. Nu este necesar un efort suplimentar – Dietonus și

Eleganza

exerciții fizice pentru cei slabi. Eleganza promite tuturor un corp subțire ca model și tot ce trebuie să faci este să bei regulat.

Din ce este făcut Eleganza?

Principalele componente pe care

se propune să-și pună speranțele pentru un corp ideal: fructele de goji, gardenia și cactusul. Deoarece 2 componente populare au fost deja revizuite pe site-ul nostru web, putem spune cu încredere că nu au efectul de a arde grăsime (ceea ce este confirmat nu numai de recenzii, ci și de comentariile vizitatorilor noștri).

Goji poate fi într-o oarecare măsură la fel de utilă ca

orice altă fruct de pădure, dar există foarte puțină băutură solubilă din „utilitatea” inițială. Și care este diferența dacă nu scapi deloc de kilograme în plus de boabe de goji?

Și cactusul … Singura băutură de cactus demnă de respect este, desigur, tequila. Nu există dovezi științifice conform cărora cactusul te va ajuta să slăbești.

Cu toate acestea, cele trei ingrediente revendicate nu sunt toate cele care pot fi găsite într-o băutură cu ciocolată supraponderală. Pentru claritate, compoziția poate fi comparată cu o altă declarație frumoasă a producătorilor:

Nu înseamnă că băutura este plină de chimie – nu, compoziția este normală, dar nu ar putea face fără gust, îndulcitor și regulator de aciditate. În același timp, una dintre

componente merită o privire separată și mai atentă.

Ce este levarnitina

L-carnitina este responsabilă de procesele metabolice sau, mai degrabă, transportă acizii grași. De ceva timp, efectul său a fost echivalat cu efecte anabolice, iar unii sportivi au acordat atenție acestui lucru în dieta lor. Însă studiile științifice nu au confirmat proprietățile benefice ale

Eleganza

carnitinei pentru nutriția sportivă. Deoarece levarnitina nu este o substanță indispensabilă, doza zilnică recomandată nu este, de asemenea, stabilită.

Sachets conțin 5 g de pulbere. Există 2,5 grame de l-carnitină la 100 de grame de bani. Prin urmare, o parte din elegans conține 0,125 g din această substanță. Bând 2 cocktail-uri pe zi, corpul va primi de 10 ori mai puțin carnitină decât persoanele care au participat la experiment. Logica matematică ne spune că luna de consum a lui Eleganza va scăpa de până la 30

Eleganza

de grame de grăsime! Rezultat genial.

Un pic despre obezitate.

Deși carnitina discutată anterior îmbunătățește metabolismul, ar trebui să fie Rețineți că între arderea grăsimilor și carbohidraților organismul nostru va da preferință carbohidraților care consumă glicogen. Prin urmare, nu este recomandat să utilizați alimente bogate în carbohidrați înainte de antrenament. Și Eleganza constă în 90% carbohidrați, ceea ce anulează încercările de carnitină (care nu sunt deja suficiente) pentru a determina organismul să înceapă să ardă grăsimi

Rezultat – Eleganza

O băutură elegantă nu te va ajuta să pierzi greutate. Mă bucur că nu doare: în compoziția sa puteți găsi L-carnitină, care este o substanță foarte utilă. Dar este prea mică pentru a obține rezultate pozitive. Prin urmare, cei care caută cu adevărat modalități de a slăbi, este mai bine să nu pierdeți timp cu acest cocktail inutil

Oana Cosma

Blogul este condus de un nutritionist tanar, pasionat de un stil de viață sănătos și mama, ca autor despre ea Pavel scrie. Ei de energie, pasiune si atitudine creativă față de crearea unui spațiu de blog intrigant ar putea impresiona. Ea publică rețete pentru mâncăruri sănătoase, care au o mare influență asupra atât trupul și sufletul. Din punctul de vedere al unui profesionist și un medic, ea descrie complet și ușor diferite tipuri de comentarii, pe care le recomandă cititorilor ei.

Un entuziast adevărat care are înclinații și un angajament unic pentru un stil de viață sănătos, făcând-o o persoană fericită în lume, care se pare că îndeplinește în ceea ce face. Ea a reușit să adune un grup fidel de cititori, format din oameni care, de asemenea, doresc să aibă grijă de corpul lor și bunăstarea - la urma urmei, este cunoscut faptul că omul este o unitate psihosomatică și toate sferele în care funcțiile, trebuie să fie amenajat. El este conștient de acest lucru și cunoștințele lor pe care doresc să împărtășesc cu ceilalți într-un mod foarte accesibil. Cel mai important lucru, cu toate acestea, este că modul în care el trăiește poate încânte și să-l ia problema în propriile mâini și să facă ceva bun pentru el.

S-ar putea să-ți placă și...