Pagina pe care ați făcut clic câștigă pe publicitatea online. Modelul de publicitate utilizat este numit de marketing afiliat și permite site-urilor de Internet pentru a face bani pentru promovarea produselor sau serviciilor. Această pagină explică mai multe despre modul în care funcționează marketing afiliat.
Internetul este umplut cu mare conținut gratuit. De la blog-uri la site-uri comparație și social media, conținutul este folosit zilnic de milioane de oameni din întreaga lume. Unul dintre motivele pentru care există atât de mult conținut gratuit online este faptul că comercianții cu amănuntul să plătească pentru un site web pentru a putea să le folosească. În același mod ca și ziare sau posturi de televiziune face bani, site-urile pot face publicitate comercianții cu amănuntul, în schimbul unei plăți.


Cum funcționează?


Când cineva vede un anunț sau un produs pe care le place, ei pot face clic direct pe site-ul web al vânzătorului prin intermediul link-ul dvs. de afiliat. În cazul în care o persoană ceva cumpără de pe site-ul câștigă o taxă pentru comanda. În plus față de plățile efectuate pentru fiecare lor de vânzare, site-urile pot primi plăți, pentru a pune pur și simplu un distribuitor de pe site-ul lor sau pot fi trimise produse gratuite pentru revizuire.
Acestea ajuta plăți care să acopere costurile de funcționare un site web, plata angajaților și finanțarea de spații de birouri pentru ai ajuta să mențină producția de conținut. Acest lucru înseamnă că site-urile pot crea conținut care are ca scop produsele și serviciile prezente la comercianții cu amănuntul clienților săi.
În marketing afiliat de conținut cu scopul de a stimula un comercianții cu amănuntul de interes poate lua multe forme. Noi folosim metoda cea mai populară.
Link-uri afiliate în cadrul & nbsp; site-uri web
Site-uri, cum ar fi bloguri, interesul consumatorilor și paginile de media tradiționale folosesc adesea link-uri afiliate pentru a face bani din conținutul stocat pe site-urile lor. În cazul în care link-uri corespunzătoare loc afiliat în text. În acest exemplu, link-ul selectat în domeniu este de a stimula interesul pentru furnizor.


Politica de confidențialitate


Vanzare că rezultatele de la consumatori click pe link-urile dvs. afiliat, este înregistrată, iar rețeaua furnizează informații sigure criptate despre site-urile care au generat clicurile și vânzările către comerciant. Mijloacele de criptare că datele nu conțin nimic care ar permite identificarea utilizatorului, și link-uri afiliate nu a colecta date cu caracter personal, cu excepția cazului în care datele sunt necesare în mod clar și puse în aplicare de către consumator, cum ar fi o cerere de geam dublu sau broșură de Crăciun. Link poate captura adresa IP a computerului, care poate indica locația clientului.